Hét instituut voor praktijkgericht onderzoek

Over ons

Academic Board

In de Academic Board van NCOI zitten verschillende hoogleraren, die ieder voor hun vakgebied toezicht houden op de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek dat er binnen de Master- en Bacheloropleidingen wordt gedaan.


Deze Academic Board staat onder voorzitterschap van prof. dr. Jan Eppink. 

 


Lectoren

De lector is verantwoordelijk voor één of meerdere Masteropleidingen en de eventuele aansluiting bij gerelateerde Bacheloropleidingen van NCOI en Pro Education. De lector denkt mee over de opzet en kwaliteit van het Masteronderwijs en de doorlopende leerlijn Bachelor – Master. Daarnaast draagt de lector actief bij aan de onderzoekscomponent van de opleiding. 
 
Er worden hoge eisen gesteld aan deze rol, waaronder de eis dat de lector gepromoveerd is of bezig is met zijn promotieonderzoek.
 


 

Management Onderzoeksinstituut

Het management van het Onderzoeksinstituut is verantwoordelijk voor de integratie van onderzoek binnen het onderwijs van NCOI Opleidingsgroep.

Zij draagt bij aan het kenbaar maken van de visie op onderzoek, de implementatie daarvan met behulp van de professionals van NCOI en het delen van de onderzoeksoutput door middel van bijeenkomsten en publicaties. Daarnaast zorgt zij voor de kwaliteitsbewaking en koppeling naar de praktijk van studenten en organisaties. 


Neem contact met ons op via

info@ncoi.nl